Jakob Poulsen

Jakob Poulsen

Niels Jakob Poulsen er European Patent Attorney og CEO for VALUA ApS. Før grundlæggelsen af VALUA, var Jakob partner i en af ​​de største patent bureauer i Danmark.

Jakob har erfaring fra privat praksis samt mellemstore medicinalvirksomheder, herunder både den generiske industri og originalproducenter. Hans erfaring omfatter patentkrænkelse-retssager, juridiske udtalelser, due diligence og generel patentarbejde, såsom udarbejdelse af patentansøgninger, retsforfølgelse, og oppositionsarbejde. Han har et indgående kendskab til europæisk og dansk praksis, og har med succes arbejdet med at ændre den danske praksis på området for supplerende beskyttelsescertifikater.

Jakob har især erfaring inden for Life Science (arbejder med lægemidler, kemi og bioteknologi), Greentech og Nanotech, og har arbejdet med forskellige procesteknologier, fysiske opfindelser og indretninger, samt software relaterede opfindelser.

Den uddannelsesmæssige baggrund for Jakob omfatter: European Patent Attorney; B. Com, Marketing; Ph.D. Faststofkemi, Kyoto University, Japan; M.Sc. Fysik-Kemi, Aarhus Universitet, Danmark; B.A. Japansk, Aarhus Universitet.